top of page
DSC_0119.png

​DICHTBIJ GENT,
IN HET MEETJESLAND

Sleidinge ligt op tien kilometer ten noordwesten van Gent en is de groenste deelgemeente van Evergem. Trein, tram, bus en binnenkort ook een fietssnelweg brengen Gent of Eeklo heel nabij.
Bovendien bevindt Sanderus’Thuis zich aan het dorpsplein, vlakbij scholen, supermarkten, bakkers, slagers, dokters, apotheek, CultuurCentrum, …

GROENE RUIMTE
IN HET DORPSCENTRUM

Nergens komt het natuurgebied van de Sleinse meersen zo dicht bij de dorpskern als hier. Je woont bijna letterlijk onder de kerktoren en beschikt over meer dan 1500 m² groene buitenruimte. Het beste van twee werelden...

 

De gemeenschappelijke groenzone wordt ingericht als een natuurlijke belevingstuin waarin de oude bomen bewaard blijven en het zicht op de Sleinse Meersen beklemtoond wordt.

We garanderen een veilige en kindvriendelijke woonomgeving door het autoverkeer te beperken tot de zijdelingse inrit en de ondergrondse parking. 

Bast_Sanderus_Inside%20Garden_Final_edit

ONZE TUINARCHITECTEN
AAN HET WOORD

Kollektif landscape en Tuinen Bioflora zorgen voor een woonbuurt met een aangenaam en uniek groen karakter. In dit filmpje doen ze hun plannen uit de doeken!

K_sanderus_presentatieplan.png
K_sanderus_presentatieplan.png

KWALITEITSVOL WONEN IN EEN GROEN KADER

Sanderus’ Thuis omvat 26 wooneenheden die verscholen zitten achter de authentieke gevel. Elke woning heeft zijn eigen troeven en karakter, voor elk wat wils. Gemeenschappelijk is hun prachtig zicht op groen. Ook hun ligging rondom een autovrij binnenplein nodigt uit tot ontmoeting.

 

Auto's en elektrische fietsen rijden zijdelings aan en parkeren ondergronds. Langsheen de inrit wordt ook een ruime fietsenstalling voorzien, parkeerplaatsen voor bezoekers én een laadpaal voor een elektrische deelauto.

in samenwerking met

AGENTSCHAP-VOOR-NATUUR-EN-BOS-OBD-Logo.j
bottom of page